pribehy hororove

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nespravodlivosť postavenia dievčaťa v rodine

           Koľké z vás sa tým stretli že nemali rovnaké práva ako jej brat.Bolo to nespravodlivé správanie voči nim aby sa naučili poslúchať aby pochopili že nemajú žiadne práva,že ich jediné právo je stáť v kuchyni a vychovávať deti a drieť ako kôň ich brat vychovávaný v tej predstave že je pánom sveta zlosť si môže vybíjať doslovne nad svojou sestrou,môže si na nej skúšať karate,môže ju mlátiť ako žito,ale keď si dievča posťažuje rodičom tak ešte na ňu nakričia že si za to môže sama a nemala ho provokovať,vraj keby ho neprovokovala tak by sa jej nič nestalo.A takto to ďalej pokračuje chalan ako rastie mláti svoju sestru a sestra vždy za to môže až sa z nej stáva dievča bez sebavedomia.Čo bol aj cieľ výchovy,ale keď v nej ešte zostal vzdor,tak za každú cenu sa ho snažia potlačiť,aby z nej bola len troska,ktorá keď sa vydá bude poslúchať svojho manžela,ktorý ju má pravo potrestať keď mu nevyhovie aj bitkou.
                          Ale čo je dobré sú aj dievčatá čo si z toho niečo vezmú a sú perfektnými matkami,ktoré neuprednostňujú žiadne dieťa,obe deti milujú rovnako a žiaden nevychovávajú na úkor toho druhého.Takto vychovajú skvelých samostatných jedincov ktorý milujú život,nie sú nesebavedomý  a dokážu nehynúcne milovať a v živote niečo aj dosiahnu a sklamania sa neboja,lebo vedia že svet je tvrdý.
                              Preto vás prosím budúcich rodičov aby svoje deti milovali rovnako a neuprednostňovali jedno dieťa pred druhým.Lebo ani z jedného dieťaťa nevyrastie správny jedinec.Nemilované dieťa bude prestrašené a nebude mať ani chuť žiť a bude mu chýbať sebavedomia a to druhe bude mať sebavedomia až moc ,teda bude si myslieť že je pánom sveta a keď mu to neuznajú tak sa naštve a urobí cirkus,stane sa z neho odporní človek ktorý miluje len sám seba...

uvaha | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014