pribehy hororove

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Môže byť láska ako z rozprávky?


                V láske som šťastie nikdy nemala,ale určite nie som jediná,skôr to boli krátke vzťahy na pár mesiacov,bola som proste dievča čo sa dá ľahko využiť,taká bábika na hranie a keď sa dohraješ odhodíš.
           Ale teraz je to iné nabrala som sebavedomie a našla si super chalana,nebolo to na začiatku harmonické ani jasné čo z toho bude.Teraz čakáte že vám rozpoviem niečo ako z románu,ale mýlite sa je to iné ,našli sme sa tak že mi napísal na pokec ,sme tak písali a bol mi sympatický tak prečo mu nedať aj icq,tak som mu dala a písali sme dlho až navrhol stretnutie.Veď čo sa môže stať že,veď sa len stretneme,stretli sme sa v jednej útulnej kaviarni,dali sme si jahodový kokteil a kecali a o všetkom možnom,priznám sa nepáčil sa mi na prvý pohľad a bola som tak trošku zadaná ,veď som to brala ako kamarátske stretnutie a potom som išla za svojim chalanom,ktorý sa mi zas ospravedlňoval.
           Proste ten vzťah nemal cenu proste podvádzal ma na každom kroku a ja som to nevidela až bol Silvester a na tom ma riadne strapnil pred svojimi kamarátmi až som povedala dosť a viac som ho nechcela vidieť a po novom roku som sa stretla zas s Darkom,inak tak sa volá ,išla som s ním a jeho kamošom a jeho dievčaťom na kulečník a pozvala som aj kamošku ale dlho jej to trvalo tak sme išli ale stretli sme ju vonku pred vchodom s jej priateľom a išla som s nimi už bez Darka si ešte niekam sadnúť a povedala mi kamoška vraj sympaťák a ja že si neviem predstaviť že by som sním niekedy niečo mohla mať a no ako naschvál ako sa hovorí o pár dní som na neho nemohla prestať myslieť bola som ako očarovaná.Chcela som sa s ním stretnúť aj sa stalo,ale nebolo to také jednoduché ako sa zdá ,to stretnutie prebehlo ,ale on ešte nechcel nič,teda sa nechcel na nikoho viazať a no nebolo to nič moc a moc som kvôli tomu trpela on sa mi proste ne že vyhýbal ,stretol sa so mnou ale nič viac a nič menej on bol sklamaný a nechcel mať ďalší vzťah,aspoň nie najbližšiu dobu,tak sme okolo seba krúžili ako kamaráti os januára až do konca apríla kedy konečne ma požiadal aby sme spolu chodili a čo tomu predchádzalo čudujete sa keď nechcel vzťah. No boli sme spolu na jednom hrade za Stupavou a šplhali sme do kopca a ja som tam nedokázala šplhať sama a on ma chytil za ruku a pomohol mi vyšplhať,bol to skvelý pocit keď ma držal za ruku a ani jemu to nebolo ľahostajné a fotil a fotil aj mňa s ním hlavne fotil mňa a tú foto ako ma drží nad priepasťou čo som sa bála a mala riadne vystrašený pohľad na nej dal na svoj profil a pár dní na to ma požiadal o chodenie,proste nedokázal už na mňa nemyslieť a od vtedy sme pár a ešte vám dopoviem začiatok lásky.
             Teda keď sme sa po prvé stretli ako pár išli sme na červený kameň a fotili sa a vtedy ma už krútil v náruči a prekypoval šťastím už bol iný ako predtým,nebol už taký chladný ale plný citu a lásky,tá na ňom už konečne bola vidieť a potom som dostala na lúke za hradom prvú poriadnu pusu od neho že ma stiahol na seba a tak sme sa vášnivo bozkávali až sme sa od seba nevedeli odtrhnúť,cítila som sa ako v nebi,veď si viete predstaviť a od vtedy som konečne šťastná...

koniec

uvaha | stály odkaz

Komentáre

  1. ale áno,
    môže byť láska ako z rozprávky. A tak, ako rozprávky, niektoré sú krátke, niektoré dlhé, tak je to i s láskou. Niekto pre lásku umiera a niekto sa ňou vyčerpá až keď mu jeseň na vlasy sadne.
    Nech z tej tvojej len sladké ovocie pozbieraš
    publikované: 19.06.2011 23:32:26 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. laska ako z rozpravky
    dakujem :)
    publikované: 20.06.2011 08:36:43 | autor: moncici777 (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Monika
    ... vyzerá to na prvý pohľad krásne, gratulujem Ti - mám na mysli úpravu. Len som sa trošičku strácala....
    ...si mladá (ber to ako lichôtku) a tak sa na tú lásku pozeráš tak ako píšeš. To je prirodzené. Nechcem Ti brať ilúzie, a možno mladým ľuďom tak trochu aj závidím, že do veľa vecí idú so srdcom a nie s rozumom. Ale asi to tak má byť.

    ...ja sama za seba som však toho názoru....NEVERIM NA LASKU NA CELY ZIVOT, A INU NECHCEM...:)))) A tam je všetko povedané, schované, prežité, aj vysnívané.

    ...držím palce
    publikované: 20.06.2011 08:42:21 | autor: barka (e-mail, web, autorizovaný)
  4. :)
    dakujem :)
    publikované: 20.06.2011 08:49:38 | autor: moncici777 (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Nuž lepšia než telenovela :)
    Veľmi pekné a veľmi moc ti blahoželám. Teším sa, že si niekoho takého našla a iste sa aj on teší z teba. Dúfam, že vám to vydrží..

    Asi je to len môj taký menší problémik a nie som naučená na hovorové slovíčka. Ale inak je to super. Ber to ako kompliment :) a predovšetkým dám ti radu: Nech ti sem napíše ktokoľvek, čokoľvek- hlavne nikdy neprestaň písať!!

    :) Veľa šťastia
    publikované: 20.06.2011 09:53:50 | autor: joan (e-mail, web, autorizovaný)
  6. joan
    ty si ma potesila najviac,dakujem pekne za tvoj nazor a tvoje povzbudenie,to vzdy potesi :)
    publikované: 20.06.2011 12:37:24 | autor: moncici777 (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Barka
    ty sa takýmto vyhlásením vopred sama odsudzuješ, že budeš naveky sama ? Ale to nie je veľmi úsmevné vyhlásenie, či to myslíš nie až tak vážne

    Mon, a čímže ťa očaroval, veď sa Ti nepáčil sprvu
    Slová "požiadal o chodenie" som takto ešte nepočula, ale je to milé :) Tak si predstavujem ako to vraví "dovoľujem si Vás, slečna úctivo požiadať o ..."
    :)
    publikované: 20.06.2011 13:51:43 | autor: Pippa (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. romantika
    az tak romanticke to nebolo bolo to cez skype,alebo icq a len ze by chcel so mnou chodit :)
    cim sama neviem len som na nho nemohla prestat mysliet tomu sa hovori laska na 3pohlad :D
    publikované: 20.06.2011 14:13:36 | autor: moncici777 (e-mail, web, autorizovaný)
  9. Pippa
    ... v tom vyhlásení je všetko, čo človek prežil, zažil a hlavne čo chce a čo nechce od života.. A samota? Áno, som sama... a nie je to každý deň ružové, no aspoň nemám ružové otlačky po fackách do muža... myslené viac obrazne.. Niekedy treba byť reálny, zvážiť všetky okolnosti, vedieť pomenovať, čo chceme a čo nie... a ak z tejto rovnice vychádza samota... treba sa s tým len zmieriť. Vždy lepšie, ako veriť niečomu, čo neexistuje...
    publikované: 20.06.2011 14:14:09 | autor: barka (e-mail, web, autorizovaný)
  10. barka
    ja sa riadim trosku inym heslom,ja som hladala a nasla,mala som kopu preslapou,aj ma zneuzivali ale nikdy som nedovolila aby na mna niekto stiahol ruku,na to som bolo opatrna od nasilnych povah som rychlo zdrhala a a stymi co som nechcela byt som isla hned od nich.
    Ale som sa aj sklamala ,som uz zamilovana bola ,lenze sa to rozpadlo po 9mesiacov a 2tyzdnov hold nebola som taka aku ma chcel,nebola som uplne dokonala,uplne perfektna...
    ale co je dolezite isla som dalej a nevzdala som sa,podla mna netreba sa vzdavam ale bojovat dalej o svoje stastie...
    publikované: 20.06.2011 18:29:03 | autor: moncici777 (e-mail, web, autorizovaný)
  11. Monika
    ...absolútne to nie je o vzdávaní sa. Len viem, čo vo svojich rokoch chcem od života, od muža, od vzťahu, viem, na čo mám a na čo nie, viem, kde mám hranice únosnosti, viem čo môže dať, aj čo si vziať. A žiť sa skutočne dá aj bez partnera. :)))
    publikované: 20.06.2011 19:23:16 | autor: barka (e-mail, web, autorizovaný)
  12. na cloveku
    je to vazne na cloveku,ja by som sama zit nedokazala,ja potrebujem mat pri sebe milovanu osobu,hold som uz taka ...
    publikované: 20.06.2011 19:33:33 | autor: moncici777 (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014