pribehy hororove

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

O malom psíku ktorý sa stratil


                 Rozpoviem vám rozprávku o malom psíkovi ktorý sa stratil.
Kde bolo tam bolo bola raz jeden domček a v tom domčeku bývalo dievčatko s plavými vlasmi so svojimi rodičmi na 4narodeniny dostalo malého rozkošného psíka,ale ten sa jedného upršaného dňa stratil v lese a nevedeli ho nájsť.Dievčatko pre svojho psíka plakala celé dni,ale psík sa nevrátil.
                              Psík menom Fúzik ležal sám samotný v lese v kôpke lístia a nevedel ako sa dostane domov k svojej malej kamarátke Iriske,určite už má o neho strach aj on o ňu.Keď bol s ňou nechcel ju moc spustiť z očí veď je to ešte len mláďa vlastne aj on,ale on sa vie viac o seba postarať ako ona.Musel nájsť cestu von za svojou malou princeznou ktorú má tak rád a ona jeho.
                 Tak sa rozhodol dať na cestu,musí predsa z lesa viesť cesta von,inak to predsa nejde a blúdil blúdil a blúdil ale cesta ako keby von nebola,už to skoro vzdával keď zrazu započul známi hlas bolo to dievčatko jeho dievčatko rozbehol sa za tým hlasom a v diaľke už ju videl.Ona jeho ešte nie ale ako keby tušila otočila sa a zbadala ho vytrhla svoju malú rúčku z ruky svojej mamini a už sa rozbehla za svojim malým strateným psíkom.Malý psík jej skočil do náručia a malá ho krútila a on jej olízal celý šťastný tvár.
                     Už je konečne s ňou a už ju z dohľadu nepustí ani keby zas zbadal zajaca,viac ho zaujíma jeho malá kamarátka.
koniec

rozpravka | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014