pribehy hororove

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ludska hlupost je nekonecna


                 Ľudská hlúposť je naozaj nekonečná,nejaký hlupáci ti budu vždy niečo tvrdiť čo nie je pravda a ty to vieš,vysvetľuj im ot do omrzenia až by to mali pochopiť,ale oni to nepochopia lebo sú tak primitívny.
            Ako ma štve ľudská hlúposť a určite nie som sama,teraz som nahnevaná viac ako hodinu niečo hlupákom vysvetľujem lebo útočia a nechápu alebo nechcú pochopiť,ale oni si furt hovoria svoje a do kolečka. Až sa mi pri nich rozum zastavuje aký sú hlúpi každý to chápe len oni ne čím ot asi bude že by boli primitívny.Nevšímajte si moje myšlienky to som len nahnevaná a niekde to musím napísať aby som sa upokojila lebo písanie mi pomáha a keď to dopíšem budem pokojná.
                         Aj vám sa niekedy zastaví rozum nad ľudskou hlúposťou niektorých ľudí,lebo ja to doslovne neznášam ,čo nechápem to nemám rada,ale ja som trpezlivá vysvetlím a rada,lenže keď ani po stý raz to niekto nechápe a bude ešte útočiť,tak to nepochopím.
                    Či to už niekto robí naschvál alebo za to nemôže len je taký hlúpi a primitívny? Ja už neviem,ale taká niečo ma rozčúli a poriadne,neviem ako vás,ale mňa to doráža taká demencia.

uvaha | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014